www.celinescuisine.com

Pankūkas no cūku pupām 1

1 l vārītu cūku pupu, 1 sarkanā paprika, 1 liels tomāts, 1 liels sīpols, 3 daiviņas ķiploka, 1 glāze piena, 8 ēdamkarotes miltu, 2 olas (bez tām var arī iztikt), 1 tējkarote garšvielas kartupeļiem

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Jo vairāk, jo labāk! 5 zodiaka zīmes, kurām vajag daudz naudas, lai būtu laimīgas 10
4 superprodukti, kas palīdzēs stiprināt imunitāti un pasargās no liekā svara pieauguma rudenī 4
RAKSTA REDAKTORS
“Mammu, nesatraucies, bet man izsauca “ātros”!” Sanita dalās pieredzē par situāciju, kad datu aizsardzības prasības radījušas nepatīkamas sekas 55
Lasīt citas ziņas

Samaļ vārītas cūku pupas, tomātus, papriku bez sēklām, sīpolus. Ķiploka daiviņas izspiež caur spiedi. Visu samaisa, ja mazliet par sausu, pielej pienu. Pēc garšas pievieno garšvielas. Pannu uzkarsē, tad eļlā cep pankūkas, līdz gatavas – viegli brūnas. Pasniedz ar krējumu

Kartupeļu un pupu biezputra 0,5 l piena, 50 g sviesta, 800 g kartupeļu, 400 g pupu, zaļumi (pupumētra), sāls
Pienu uzvāra ar sviestu, pieliek vārītus un samaltus kartupeļus un pupas, sakapātus zaļumus un maisot uzkarsē. Pasniedz ar sviestu vai mērci, var piedzert kefīru vai rūgušpienu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.