Valsts prezidenta kundze Iveta Vējone un šefpavārs Mārtiņš Rītiņš piedalās nodibinājuma “Mārtiņa fonds” Ziemassvētku ieskandināšanas pasākumā restorānā “Vincents”.
Valsts prezidenta kundze Iveta Vējone un šefpavārs Mārtiņš Rītiņš piedalās nodibinājuma “Mārtiņa fonds” Ziemassvētku ieskandināšanas pasākumā restorānā “Vincents”.
Foto-LETA

“Jau piecus gadus Rīga tiek popularizēta kā Baltijas gastronomijas galvaspilsēta, un ar katru gadu redzams, ka restorānu piedāvājums, apkalpošana un šefpavāru sniegums attīstās. Starptautiskas žūrijas piesaiste, tās augstie novērtējumi un labie vārdi ir kā vēl viens pierādījums, ka mēs sekojam līdzi tendencēm un ka arī mums ir restorāni, kuru kvalitāte atbilst starptautiskam līmenim,” piebilst Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes priekšsēdētāja Vita Jermoloviča. 0

Apbalvošanas ceremonijā „Aldara muzejā” tika paziņoti arī vairāku speciālbalvu ieguvēji – „Live Rīga labākā jaunā restorāna 2015” titulu ieguvis restorāns „3”, bet labākā deserta balvu “Ekselence labākais deserts 2015”, tāpat kā pērn, ieguva restorāns „Vincents”. Restorāns „MUUSU” ieguva „Aldara specbalvu” par straujāko lēcienu.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 11
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 40
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Lasīt citas ziņas

Restorāni nevar sevi nominēt konkursam, jo tas ir neatkarīgs nozares vērtējums, kas iespējams pateicoties ģenerālsponsora „Ekselence”, kā arī „Live Rīga”, „airBaltic” un „Aldaris” atbalstam.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.