Publicitātes foto

Tagad šefpavāru maltītes varēs baudīt savā virtuvē! Latvijā ienāk jauns ēdienu piegādes serviss 7

“Latvijas Avīze”, AS “Latvijas Mediji”

 

Latvijā ienāk jauns ēdienu piegādes serviss “Five Star”, kas piedāvā baudīt vadošo šefpavāru pagatavotas maltītes mājas apstākļos.

LE
LETA
Ziņas
No rītdienas mainīsies kārtība, kā SPKC apzinās kovida slimniekus 22
1 diena
GK
Guna Kārkliņa
Kokteilis
Pamazām kļūs vieglāk? Astroloģe prognozē, kas mūs sagaida no 15. oktobra līdz 10.decembrim 2
1 diena
LA
LA.LV
Ziņas
Ministrs aicina visus jau tagad iegādāties respiratorus. Vai turpmāk tie būs jālieto obligāti? 173
1 diena
Lasīt citas ziņas

Pēdējo gadu laikā gatavu ēdienu pasūtīšana no kafejnīcām un restorāniem ar piegādi uz mājām vai biroju daudziem kļuvusi par teju neatņemamu ikdienas sastāvdaļu. Līdz ar pandēmijas radītajiem ierobežojumiem šādu servisu popularitāte arī šobrīd aizvien turpina strauji pieaugt.

Šī pieprasījuma apmierināšanai radīts serviss “Five Star”, kas piedāvā Latvijā vēl līdz šim nebijušu konceptu – vadošo šefpavāru svaigi pagatavotas maltītes ar piegādi visā valsts teritorijā.
CITI ŠOBRĪD LASA

“Five Star” platforma apvienojusi tādus pazīstamus šefpavārus kā Mārtiņu Sirmo (“Ramen Riga”), Lauri Aleksejevu (“36. līnija”) un Raimondu Zommeru (“Entresol”), piedāvājot pasūtīt viņu gatavotās maltītes un radīt svētku atmosfēru mājas apstākļos. Piedāvāto svaigi pagatavoto ēdienu sortimentā pieejami gan steiki un jūras veltes, gan dažādu veidu salāti, uzkodas, zupas un deserti katrai gaumei.

Kopā ar izvēlētajiem ēdieniem tiks piegādāta arī to pareizas pasniegšanas instrukcija, maltītes pagatavošanas pēdējo posmu uzticot pašam klientam un tādējādi nodrošinot tādu ēdiena garšu, kāda tā būtu, baudot uz vietas restorānā. Galvenais uzsvars tiek likts uz salīdzinoši vienkārši pagatavojamiem, taču oriģināliem un kvalitatīviem siltajiem un aukstajiem ēdieniem no dažādu valstu virtuvēm.

Atšķirībā no citiem līdzīgiem ēdienu piegādes servisiem “Five Star” savus pakalpojumus nodrošina visā Latvijas teritorijā tās pašas vai nākamās dienas laikā, turklāt vienlaikus par to pašu summu ir iespējams pasūtīt maltītes no dažādiem restorāniem.

Īpaša uzmanība tiks pievērsta ēdiena piegādes kvalitātei, garantējot augstāko standartu un izdevīgas cenas kombināciju, kas ir viens no svarīgākajiem šāda servisa aspektiem.

Jau tuvāko mēnešu laikā “Five Star” platformā pieejamo produktu klāstu papildinās arī citu Latvijas vadošo restorānu maltītes, turklāt vēl bez ēdieniem sadarbībā ar bārmeni Andri Reizenbergu tajā ir iespējams pasūtīt arī zīmola “Lyres” bezalkoholiskos alkohola atdarinātājus kokteiļiem, kas īsā laikā guvuši plašu patērētāju atsaucību un kalpo kā lielisks papildinājums jebkurai maltītei.

“Doma par šāda formāta platformas izveidi radās jau pagājušā gada sākumā, vēl pirms pirmā pandēmijas viļņa. Mūsu radītais serviss ir kā atvasinājums 2015. gadā aizsāktajai idejai, kad meklējām iespēju papusdienot kvalitatīvi un veselīgi, ikdienas steigā esot ārpus mājām, taču viss, ar ko saskārāmies, bija tikai klasiskie ātrās ēdināšanas varianti. Ar “Five Star” platformas palīdzību vēlamies restorānu kultūru padarīt plašākai sabiedrībai pieejamu.

Iespējams, arī tie, kuri nav raduši iet uz restorānu, pamazām mainīs savus paradumus. Cilvēku dzīves ritms ar katru gadu kļūst intensīvāks, un laika kļūst arvien mazāk, tādēļ, sekojot tendencēm, paredzam, ka dažādu tiešsaistes servisu loma nākotnē tikai pieaugs,” komentē uzņēmuma dibinātājs Kaspars Gulbis.

“Five Star” servisa attīstības nākamajā posmā jau šīs vasaras sākumā paredzēta arī pirmo gatavo maltīšu mazumtirdzniecības punktu atklāšana dažādās degvielas uzpildes stacijās Rīgā un pakāpeniski arī citviet lielākajās Latvijas pilsētās, kur novērojama intensīva automašīnu plūsma.

“Restorāns pa ceļam” koncepts paredz to, ka pircējs pats varēs piebraukt pie lodziņa un ērti pasūtīt izvēlētos ēdienus un dzērienus, neizkāpjot no savas automašīnas. Līdzīgi kā “Five Star” tiešsaistes platformā arī par šo mazumtirdzniecības punktu ēdienkartes sortimentu gādās pašmāju atzītākie šefpavāri, sniedzot iespēju ikvienam baudīt pārdomātus un augstvērtīgus brokastu, pusdienu un vakariņu piedāvājumus pa ceļam vai ierodoties plānotajā galamērķī.

“Maltīšu baudīšana restorānā ir viena no tām dzīves pieredzēm, kas arī parastai ikdienai spēj piešķirt mazliet svinīguma, taču laikos, kad visa pasaule ietur pauzi no kādreiz tik ierastajām atpūtas iespējām klātienē, svētku sajūtu nu jāmēģina uzburt pašiem savās mājās.

SAISTĪTIE RAKSTI

Ja vēl salīdzinoši nesen doma par restorānā gatavotu ēdienu piegādi varētu šķist visai nereāla, tad šobrīd arī mēs esam pielāgojušies valdošajai situācijai un redzam, ka tas ir serviss, ko augstu novērtē gan pastāvīgie, gan arī jaunie klienti.

Galvenā nianse šajā procesā, protams, ir galdā celtā ēdiena kvalitāte, kas nedrīkst atšķirties no uz vietas restorānā sniegtās, tāpēc ļoti rūpīgi izvērtējam piegādes sadarbības partnerus un paļaujamies tikai uz laika gaitā pārbaudītu kvalitāti, kas paceļ visas komandas veikumu jaunā līmenī,” saka šefpavārs Mārtiņš Sirmais.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
LE
LETA
Ziņas
No rītdienas mainīsies kārtība, kā SPKC apzinās kovida slimniekus 22
1 diena
GK
Guna Kārkliņa
Kokteilis
Pamazām kļūs vieglāk? Astroloģe prognozē, kas mūs sagaida no 15. oktobra līdz 10.decembrim 2
1 diena
LA
LA.LV
Ziņas
Ministrs aicina visus jau tagad iegādāties respiratorus. Vai turpmāk tie būs jālieto obligāti? 173
1 diena
Daina Šulca
Ziņas
“Mēs sapratām, ka te paliksim, te novecosim.” Kurzemnieku Jablonsku ģimene 12 gados iedzīvojusies Dānijā 150
23 stundas
Uldis Šmits
Ziņas
Pārkāpta kārtējā sarkanā līnija. Vai kaimiņos briest breksita analogs Polexit? 92
16 stundas
Lasīt citas ziņas
Uldis Šmits
Ziņas
Pārkāpta kārtējā sarkanā līnija. Vai kaimiņos briest breksita analogs Polexit? 92
16 stundas
IB
Ivars Bušmanis
Ziņas
Itāļi atceļ OIK, spāņi samazina elektrības nodokli. Kā citur kompensē enerģijas cenu pieaugumu? 35
16 stundas
IM
Ingrīda Mičāne
Laukos
“Nākotne laukos pozitīva, ja pievēršas modernizācijai un robotizācijai!” Zemnieki dalās pieredzē
1 stunda
IK
Inga Kaļva-Miņina
Stāsti
“Esam kā sava personāža advokāti. Tajā pasaulē ir jāienirst, cik vien dziļi var!” Saruna ar aktieri Kārli Tolu
55 minūtes
LE
LETA
Ziņas
Sinoptiķu prognozes: vai sestdien Latvijā vairs nelīs?
09:29
LE
LETA
Ziņas
Degvielas cenas Baltijā turpina paaugstināties jau ceturto nedēļu
09:25
LE
LETA
Ziņas
Nedēļas laikā vakcinēšanās temps teju vai dubultojies: pret Covid-19 vakcinēto Latvijas iedzīvotāju skaits pārsniedzis miljonu
09:20
LA
LA.LV
Veselam
Berķe: “Vēža slimnieku kompensējamo zāļu gaidīšanas sarakstā ir medikamenti no 2013. gada, cenas pat latos norādītas!” 20
12 stundas
LA
Latvijas Avīze
Ziņas
Pļavniekos uzstādīts jaunākās paaudzes pakomāts. Kā strādā mums vēl neiepazītais paku tornis?
40 minūtes
EL
Egils Levits
Ziņas
Levits: Pandēmija beigsies, bet pamatvērtības, par ko mums jārūpējas, paliks. Mūsu kopējā latviešu valoda ir viena no tām 167
16 stundas
LA
LA.LV
Ziņas
“Visus pensionārus gaida smaga ziema.” Veidemane par to, ka ir amorāli piešķirt naudu tikai vakcinētajiem 156
1 diena
LA
LA.LV
Ziņas
Skolēni bieži nodod Covid-19 testēšanai nederīgus siekalu testus. Kā tas iespējams? 18
16 stundas
LA
LA.LV
Ziņas
Plešs: Nodevas iekasēšana par iebraukšanu Jūrmalā nav pamatota 19
16 stundas
LE
LETA
Ziņas
“Akropolē” un “Alfā” brīvdienās darbosies arī vairāki veikali ar atsevišķu ieeju 4
15 stundas
LA
LA.LV
Ziņas
VIDEO. Sieviete moteļa numurā zem gultas atrod apslēptu eju 7
17 stundas
KO
kokteilis.lv
Kokteilis
Komēdija “Svingeri krievu gaumē” uzsāk ceļu pie skatītājiem ar Dmitriju Nagijevu galvenajā lomā 16
16 stundas
GN
Gints Narogs
Ziņas
Aļona Ostapenko – pirmā Latvijas tenisiste, kura nopelnījusi 10 miljonus ASV dolāru 9
16 stundas
LA
LA.LV
Ziņas
“Var jau būt, ka viņi arī visi ir šovbiznesā.” Roga par jauno budžeta portfeli 24
21 stundas
LE
LETA
Ziņas
VIDEO. Briedis oficiālajā svēršanās procedūrā nedaudz vieglāks par Mannu 1
15 stundas
ML
Māra Libeka
Stāsti
Pacientus izvērtē un šķiro. Cik ir to cilvēku vienas dienas laikā, kuriem izsaukums tiek atteikts? 88
Intervija 1 diena
LE
LETA
Ziņas
Vairāk nekā desmit Lietuvā iekļuvušie migranti varētu būt saistīti ar teroristiskām organizācijām 25
20 stundas
LA
LA.LV
Ziņas
“Arī veikalā kasierei tagad jābūt vakcinētai. Uz kurieni tu iesi?” Kreituse par pedagogiem, kuri draud pamest darbu 112
1 diena
LE
LETA
Ziņas
Gaidāmi mainīgi laikapstākļi. Iespējams pirmais sniegs? Sinoptiķu prognoze nākamajai nedēļai 1
1 diena
VS
Viesturs Sprūde
Stāsti
Haoss un panika Maskavā: cilvēki bēga no pilsētas, ielās sākās laupīšanas, dedzināšanas 13
1 diena
LA
LA.LV
Ziņas
Ministrs aicina visus jau tagad iegādāties respiratorus. Vai turpmāk tie būs jālieto obligāti? 173
1 diena
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Ziemassvētku zvaigzne – puansetija: kā to kopt pareizi, lai tā uzziedētu atkal? 2
1 diena
AG
Andris Grīnbergs
Ziņas
APTAUJA. Kā vērtējat valdības jaunos lēmumus Covid-19 saslimstības ierobežošanai? 44
1 diena
LA
LA.LV
Ziņas
VIDEO. “Mūs piespiež izvēlēties starp cilvēkiem, cilvēcību…” Uzņēmēja pieņem smagu lēmumu un slēdz kafejnīcu 124
1 diena
LA
LA.LV
Ziņas
“Pavļuts nāks spēlēt?” Veidemane neslēpj sašutumu par Valsts prezidenta kancelejas vēlmi iegādāties jaunu koncertflīģeli 135
1 diena
LA
LA.LV
Ziņas
Lapsa: Mums stāsta, ka pie 80% vakcinācijas dzīvosim zaļi, bet paši Saeimā pie 96% baidās un uz darbu neiet 150
2 dienas
ML
Māra Lapsa
Praktiski
Saimnieces recepte: kā pareizi skābēt kāpostus, lai tie vienmēr izdotos izcili 1
1 diena