Pircēju iecienīts kājslauķis ar pēdiņu rakstu. Maksa 4,50–5 eiro.
Pircēju iecienīts kājslauķis ar pēdiņu rakstu. Maksa 4,50–5 eiro.
Foto – Valdis Semjonovs

Lai dzīvoklī neienestu sniegu un smiltis 0

Otrais aizsardzības līmenis domāts priekšnamam vai kāpņutelpai. Šis kājslauķis savāc smalkākus netīrumus un arī sniegu, kas sakrājies apavu zoļu rievās. Te noder sintētiskie paklāji, kas nenonēsājas un ilgi izskatās jauni.

Reklāma
Reklāma

Sausām un tīrām zolēm

Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
TV24
“Ja Putins “atstieptu kātus”, ko tas mainītu?” Slaidiņš atbild tieši un bez aplinkiem
Lasīt citas ziņas

Trešais aizsardzības līmenis ir paklājiņš pie iekšdurvīm. Tas no apavu zolēm savāc putekļus un atlikušos netīrumus, kā arī uzsūc mitrumu, lai telpā nepaliktu slapjas pēdas. Tie ir paklāji no dažādiem sintētiskiem materiāliem, piemēram, poliamīda, polipropilēna vai neilona. No dabiskiem materiāliem iecienīta ir kokosa šķiedra.

Šajā grupā ietilpst arī maināmie paklāji, ko izmanto veikalos, iestā­dēs, kafejnīcās un citās vietās, kur ir liels cilvēku pieplūdums. Viens kvadrātmetrs moderna neilona diegu paklāja aiztur līdz 4 kg smilšu vai mitruma, ir viegli tīrāms.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ērti ir neslīdoši kājslauķi uz gumijas pamatnes. Poliamīda kājslauķus var mazgāt veļasmašīnā +30 °C temperatūrā. Pirmā līmeņa kājslauķiem ir praktisks uzdevums, bet iekštelpām paredzētie izceļas ar daudzveidīgu dizainu. Ja tepiķītis pie durvīm izskatās nodilis un noplucis, varbūt ir īstais brīdis iegādāties jaunu?

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.