Publicitātes foto

Top ātri, garšo labi. 5 mīkstā, nenogatavinātā siera receptes 1

Ar valriekstiem un ķirbju sēklām

Ir iespējams pagatavot daudzas mīkstā, nenogatavinātā siera versijas. Vajag tikai kvalitatīvu un treknu pienu, citronskābi vai citrona sulu un dažādas piedevas, sākot no kaltētiem tomātiem, zaļumiem un rabarberiem un beidzot ar ceptām sēnēm, kūpinātu speķīti un piecgraudu pārslām.

Reklāma
Reklāma

• 8 l piena

• 20 g citronskābes (recināšanai)

Piedevām

• 50 g valriekstu

• 60 g ķirbju sēklu

• 5 g sviesta

• Sāls

VIDEO. Diemžēl. Medijs: Ukrainas droni iznīcināja krietni mazāk Krievijas lidmašīnu, nekā lēsts 16
Kokteilis
Neviens nav tik mierīgs, kā izskatās – horoskops atklāj, kā katra zīme uzvedas, kad aiziet “pa pieskari”
Kāpēc velti cerēt uz Putina nāvi? Eksperts atklāj Krievijas čekistu režīma nelietīgos plānus
Lasīt citas ziņas

Pienu uzkarsē līdz +90 °C un pakāpeniski lej klāt siltā ūdeni izšķīdinātu citronskābi, līdz piens sarecē un atdalās sūkalas. Masu nokāš un pieber sāli, apgrauzdētus valriekstus un ķirbju sēklas. Izveido siera rituli un uzliek slogu.

Gatavojušas Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma audzēknes Krista Kokoreviča un Annija Ance Gausmane

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.