Penne ar zaļumiem un fetu 4

Vieglāka pastas versija – ar krāsainiem tomātiem, spinātu pesto un rukolu. Līdzsvaram – nedaudz sāļais fetas siers.

Reklāma
Reklāma
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 69
Krievijas drošības iestādēm “mati stāvus”. No kara atgriežas atbrīvotie cietumnieki – tos nevar savaldīt
Lasīt citas ziņas

Izejvielas 4 personām
350g “Dobeles dzirnavnieka” pennes pastas
šķipsna sāls
300g sarkano plūmju tomātu, sagriezti šķēlītēs
250g dzelteno plūmju tomātu, sagriezti šķēlītēs
sauja rukolas lapiņu
140g fetas siera, sadrupināta

Spinātu pesto gatavošanai
60g spinātu lapiņu
50g ciedru (pīniju) riekstu
70ml pirmā spieduma olīveļļas
1 ķiploka daiviņa, nomizota
20g rīvēta cietā siera

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavošana
1. Lielā katlā uzvāri ūdeni ar pievienotu šķipsnu sāls. Ber ūdenī pastu un vāri aptuveni 7 minūtes, līdz pastai ir al dente. Nolej ūdeni.
2. Pagatavo pesto, saberot blenderī visas sastāvdaļas.
3. Karstai pastai pievieno pesto un samaisi. Pievieno tomātus, rukolu un atkal samaisi. Liec šķīvjos un pārber ar fetas sieru. Pasniedz karstu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.