Foto-Baiba Buceniece

Plānais liellopa steiks somu gaumē ar pētersīļu sviestu un kartupeļu daiviņām
 0

Kā gatavot?

Liellopa gaļu ar gaļas āmuru izklapē pavisam plānu (gandrīz papīra biezumā). Liek uz pannas izkausētā sviestā, pārkaisa ar pipariem un sāli un cep no abām pusēm. Sviestu samaisa ar sakapātiem pētersīļiem un ieliek ledusskapī sacietēt. Kartupeļus novāra, sagriež daiviņās un apcep eļļā. Uz šķīvja kārto kartupeļus, liellopa steiku, uz tā liek pētersīļu sviesta gabaliņu.

Reklāma
Reklāma
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu 1
Kokteilis
Kāpēc vīrieši krāpj: 5 iemesli, par kuriem paši vīrieši parasti atsakās runāt
Lasīt citas ziņas

Gatavoja bāra “Galerijas Centra” bāra “Karjana” pavāres Dita Žuka un Adriana Altroka-Eltermane

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.