Uzkoda ar zirņiem 
meksikāņu gaumē
 – lielisks kraukšķis filmu vakaram 0

Sastāvdaļas – 2 glāzes sausu balto turku zirņu, 2 ēdamkarotes olīveļļas, 1–2 ēdamkarotes “Meksikāņu burito” garšvielu maisījuma.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
Lasīt citas ziņas

Turku zirņus pa nakti izmērcē un vāra, kamēr mīksti (aptuveni 45–60 minūtes). Tad nokāš, lai būtu sausāki, un nosusina uz papīra dvieļa. Zirņus ieber bļodā, uzlej olīveļļu un uzber garšvielu maisījumu. Samaisa. Izklāj vienā kārtā uz pannas, kurā ielikts cepamais papīrs, un cep cepeškrāsnī +200 °C
 grādu temperatūrā aptuveni 25–30 minūtes, vienreiz apmaisot, kamēr zirņi kļuvuši brūni. Atdalījušās miziņas mazliet apdeg, tās izlasa. Var izmantot arī citas garšvielas. Vislabāk garšo atdzisuši, jo tad zirņi kļūst kraukšķīgi. Garda uzkoda pie alus vai lielisks kraukšķis filmu vakaram!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.