Uzkoda ar zirņiem 
meksikāņu gaumē
 – lielisks kraukšķis filmu vakaram 0

Sastāvdaļas – 2 glāzes sausu balto turku zirņu, 2 ēdamkarotes olīveļļas, 1–2 ēdamkarotes “Meksikāņu burito” garšvielu maisījuma.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā 189
Lasīt citas ziņas

Turku zirņus pa nakti izmērcē un vāra, kamēr mīksti (aptuveni 45–60 minūtes). Tad nokāš, lai būtu sausāki, un nosusina uz papīra dvieļa. Zirņus ieber bļodā, uzlej olīveļļu un uzber garšvielu maisījumu. Samaisa. Izklāj vienā kārtā uz pannas, kurā ielikts cepamais papīrs, un cep cepeškrāsnī +200 °C
 grādu temperatūrā aptuveni 25–30 minūtes, vienreiz apmaisot, kamēr zirņi kļuvuši brūni. Atdalījušās miziņas mazliet apdeg, tās izlasa. Var izmantot arī citas garšvielas. Vislabāk garšo atdzisuši, jo tad zirņi kļūst kraukšķīgi. Garda uzkoda pie alus vai lielisks kraukšķis filmu vakaram!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.