Uzrunā kādu vīrieti pirmā vismaz reizi mēnesī 0

Protams, ir patīkamāk, ja tieši mēs esam tās, kuras izdzird uzaicinājumu iepazīties no vīrieša, viņam sperot pirmo soli. Taču, iespējams, tik valdzinošais svešinieks, kuru ik rītu satiec tuvējā parkā, izvedot pastaigā suni, ir neiedomājami kautrīgs? Pārvari nedrošību un saņemies uzrunāt vīrieti pirmā! Sliktākajā gadījumā būsi zaudējusi ierasto pastaigas vietu un tev ar suni nāksies pārcelties uz citu piemājas parku, izvēloties jaunu pastaigu vietu, bet labākajā – būsi nodibinājusi visnotaļ jauku pazīšanos. Izvirzi sev izaicinājumu – vismaz reizi mēnesī uzrunāt kādu tev simpātisku vīrieti pirmajai!

Reklāma
Reklāma

Draudzenes viedais padoms

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 10
TV24
Diskriminācija Latvijā? Advokāts komentē plānotos ierobežojumus 3
Ko Ķīna dara ar zinātnieku, kurš patvaļīgi pasaulei atklāja Covid-19 izplatību? 60
Lasīt citas ziņas

%MCEPASTEBIN%Reizēm mūsu līdzcilvēki krietni labāk par mums redz kļūdas, ko pieļaujam attiecībās ar pretējo dzimumu vai partneru izvēlē kopumā. Aprunājies par šo tēmu ar savu tuvāko draudzeni vai citu uzticības personu un lūdz objektīvu skatījumu, kritiku un ieteikumus par to, ko savā rīcībā, iespējams, būtu vērts mainīt.

Ļaujies savešanas mākslai

Teju katrai no mums brīžos, kad esam brīvas, ar piedāvājumiem iepazīstināt mūs ar saviem brāļiem, kolēģiem, brālēniem un kaimiņiem uzplijas vismaz viena draudzene, paziņa vai kolēģe. Visbiežāk no šiem savešanas mēģinājumiem pieklājīgi atrunājamies, taču, iespējams, tos ir vērts apsvērt un pārbaudīt praksē? Nākamreiz, kad dzirdi par kādu “izskatīgu, veiksmīgu un asprātīgu” paziņas paziņu kolēģi, piekrīti piedāvājumam ar viņu iepazīties!

Izmēģini un iemācies ko pilnīgi jaunu

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja ir kāda prasme, ko vēlies apgūt vai attīstīt tajā savas spējas, nevilcinies! Itāļu valoda, joga, dažādas fiziskās aktivitātes… Ir neskaitāmas iespējas, kā ikdienā vairot savu redzesloku un papildināt zināšanas – izmanto tās un vienlaikus iepazīsti arī jaunus cilvēkus! Protams, nav vērts koncentrēties tikai uz potenciālā partnera atrašanu – šādās situācijās vari itin viegli vairot arī savu paziņu loku. Taču, kas zina, iespējams, viņu vidū būs arī kāds lielisks kandidāts, ar kuru apsvērt tuvāku iepazīšanos.

Divi zaķi ar vienu šāvienu

Pavasarim sākoties, arvien biežāk jūtam vēlmi izkustēties. Izmanto šo motivācijas vilni un dodies uz kolektīvajiem treniņiem brīvā dabā! Šobrīd tie notiek dažādās vietās, turklāt – teju par brīvu! Visticamāk, šādās sportiskās aktivitātēs ne tikai uzlabosi savu noskaņojumu un fizisko formu, bet arī radīsi lielisku iespēju iepazīties ar jauniem cilvēkiem!

Avots: Self.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.