Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls
Foto: Pexel

Vai arī tu šādi dari? 7 lietas, kuras nekad nevajadzētu darīt virtuvē 0

Virtuve ir vieta, kur tiek radīti kulinārie šedevri – dažādi gardumi no vecmāmiņas receptēm un pasaulslavenu šefpavāru padomiem. Taču kļūdas var gadīties jebkuram – sākot no nelielām garšas neveiksmēm līdz pat nopietniem drošības riskiem.

Reklāma
Reklāma
Vācija izvirza ultimātu Krievijai: “Putinam ir 12 stundas, lai noslēgtu pamieru, pretējā gadījumā…”
Veselam
Vēlies dzīvot ilgāk? Ilgmūžības eksperts iesaka no uztura izslēgt 4 pārtikas produktu veidus
Labāk tos izslēgt no savas ēdienkartes! 5 produkti, kas kaitē aizkuņģa dziedzerim
Lasīt citas ziņas

Lai palīdzētu izvairīties no šādām situācijām, eksperti dalījušies ieteikumos, kas var pasargāt no virtuves katastrofām un nodrošināt ne tikai garšīgus, bet arī drošus rezultātus.

Lūk, 7 lietas, kuras nekad nevajadzētu darīt virtuvē!

1. Neķer krītošu nazi

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja ēdiena gatavošanas laikā kaut kas izkrīt no rokām, tas nav nekas neparasts. Tomēr, ja krīt nazis, nekādā gadījumā nemēģiniet to noķert! Tā vietā atkāpieties, ļaujiet tam nokrist uz grīdas un pēc tam droši paceliet. Tas pasargās jūs no sāpīgām un bīstamām traumām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.