Publicitātes foto

Auglis vai dārzenis? 4

Par tomātiem rūpējas arī tūkstošiem sanošu kameņu, kas mitinās turpat siltumnīcās un, darbīgi dūkdamas, apputeksnē ik ziedu. Īpašu noskaņu siltumnīcā rada ne vien vasarīgā tomātu smarža, bet arī circeņi, kas, ne saukti ne aicināti, reiz še ieradušies, nu ar dziesmām priecē ikvienu. Audzētavas saimnieki tikmēr rosās, lai pilnvērtīgi izmantotu saimniecības attīstībai Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai piedāvātās projektu līdzfinansēšanas iespējas, iespējams piedalītos arī citos konkursos, dažādotu piedāvāto produktu klāstu, attīstītu bio produkcijas daudzveidību, paplašinātu siltumnīcu kompleksu līdz 2 hektāriem un izaudzētu pat 1 400 tonnas īstu, aromātisku un tik garšīgu tomātu gadā!

Reklāma
Reklāma
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
TV24
“Ja Putins “atstieptu kātus”, ko tas mainītu?” Slaidiņš atbild tieši un bez aplinkiem
Lasīt citas ziņas

Edgars Romanovskis kopā ar lielisku komandu – agronomu Juri Grudulu, darbu vadītāju Renāti Reiniku-Lucjanovu, biomasas koģenerācijas elektrostacijas vadītāju Gati Lucjanovu, kā arī Edgara māsu Kristīni, kas vada tirdzniecības procesus, un vēl pāris desmitiem ļaužu – ir īstenojis sapni par sakoptu vidi, perspektīvu uzņēmējdarbību, stabilām darbavietām un to visu tik tālajā Latgales malā!

Kad biju vēl skolniece, mani mēģināja mānīt ar jautājumu: „Vai tomāts ir auglis vai dārzenis?” Ātri vien iegaumēju, ka auglis! Bet pavisam nesen dzirdēju šādu teicienu: „Zināšana – nozīmē zināt to, ka tomāts ir auglis, bet gudrība ir to nelikt augļu salātos.”

CITI ŠOBRĪD LASA

Lai aromātiskos saimniecības „Mežvidi” tomātus pārvērstu gardā maltītē, devāmies uz „Dzīles maizes ceptuvi” Malnavā, kur kopā ar Edgaru no „Mežvidiem” meistarojām manis iecerētos ēdienus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.