Foto – LETA
Foto – LETA
Foto – LETA

Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS), piesakot valdības sēdē Koļegovas kandidatūru, veltīja viņai atzinīgus vārdus par spēju sarežģītās situācijas pārstāvēt valsts intereses un būt neatkarīgai. Reizniece-Ozola arī pauda cerību, ka VID beigsies politisko kuratoru laiks, kuri var ietekmēt uzņēmumu un izmeklēšanas lietu likteni. 4

Savukārt Koļegova norādīja, ka publiskie pārmetumi, kas izskanējuši saistībā ar viņas kandidatūru, ir saistīti ar pārrakstīšanās kļūdām amatpersonas deklarācijā un līdzdalību uzņēmumā “Pallogs”, taču nekas pretlikumīgs šajās darbības neesot bijis. Viņa uzsvēra, ka vienmēr ir strādājusi valsts interesēs.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (NA) šajā situācijā vilka paralēles ar iepriekšējo VID vadītāju Ināru Pētersoni, kurai arī pirms apstiprināšanas amatā netrūka kritiķu. Vienlaikus viņš atzīmēja, ka Koļegova ir upuris “melnajam PR”, paužot atbalstu Koļegovas kandidatūrai.

Savukārt ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens (“Vienotība”) norādīja, ka “Vienotība” nav saņēmusi nepieciešamās atbildes saistībā ar Koļegovas aizdomīgajiem darījumiem, tāpēc nevar atbalstīt viņas kandidatūru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.