Foto – Bonappetit.lv

Vistas zupa ar kāļiem 0

Pagatavošana

Dārzeņus nomizot. Burkānus un kāļus sagriezt palielos gabalos. Sīpolus sagriezt ripiņās, ķiplokus smaki sakapāt.

Reklāma
Reklāma
Tas sāksies 6. jūlijā un ilgs 30 dienas pēc kārtas: Eiropā gaidāmi laikapstākļu pavērsieni un anomālijas
Kad visas bikses spiež: kāpēc ar gadiem vēders kļūst apaļāks un kā to apturēt – padomi, kas patiešām strādā
Krievijai tuvojas jauna krīze – no veikalu plauktiem var pazusts iecienīts produkts. Maize turpmāk būs tikai uz taloniem?
Lasīt citas ziņas

Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā burkānus, sīpolus un ķiplokus. Pievienot cāļu pusspārnus un apcept arī tos. Pievienot kāļus, sasmalcinātus tomātus un pāris minūtes visu kopā pasautēt. Pieliet ūdeni un vārīt līdz visi dārzeņi ir mīksti.

Gatavai zupai pievienot sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Pasniedz pārkaisot ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Recepti piedāvā “Ķekava” un

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.