Foto – Bonappetit.lv

Vistas zupa ar kāļiem 0

Pagatavošana

Dārzeņus nomizot. Burkānus un kāļus sagriezt palielos gabalos. Sīpolus sagriezt ripiņās, ķiplokus smaki sakapāt.

Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā burkānus, sīpolus un ķiplokus. Pievienot cāļu pusspārnus un apcept arī tos. Pievienot kāļus, sasmalcinātus tomātus un pāris minūtes visu kopā pasautēt. Pieliet ūdeni un vārīt līdz visi dārzeņi ir mīksti.

Gatavai zupai pievienot sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Pasniedz pārkaisot ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Recepti piedāvā “Ķekava” un

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.