Foto – Bonappetit.lv

Vistas zupa ar kāļiem 0

Pagatavošana

Dārzeņus nomizot. Burkānus un kāļus sagriezt palielos gabalos. Sīpolus sagriezt ripiņās, ķiplokus smaki sakapāt.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nepalaid garām šo datumu! Katras zodiaka zīmes veiksmīgākā diena decembrī
10 lietas, kas bez žēlastības jāizmet no mājas līdz Jaunajam gadam. Vismaz viena no tām ir teju katram
Ārkārtas situācija Krievijas Bruņoto spēku 69. divīzijā: karavīrs, atgriežoties no gūsta, nošāvis savus biedrus
Lasīt citas ziņas

Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā burkānus, sīpolus un ķiplokus. Pievienot cāļu pusspārnus un apcept arī tos. Pievienot kāļus, sasmalcinātus tomātus un pāris minūtes visu kopā pasautēt. Pieliet ūdeni un vārīt līdz visi dārzeņi ir mīksti.

Gatavai zupai pievienot sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Pasniedz pārkaisot ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Recepti piedāvā “Ķekava” un

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.