Mobilā versija
-0.8°C
Meta, Sniedze
Piektdiena, 2. decembris, 2016
27. janvāris, 2015
Drukāt

Atceries par saldētajām ogām: kā tās izmantot

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Ja sasaldētas pilnībā sausas ogas, tās lieliski saglabā savu izskatu. Piemēram, kūkai uzber atlaidinātas avenes, izrotā ar dažiem timiāna zariņiem un pirms pasniegšanas uzber pūdercukuru. – Brīžos, kad ciemiņi atnāk negaidot, var izmēģināt ātrās kūkas, svētku kūkas, šokolādes vai citronu kēksa maisījumus. Kūkas un kēksus var ātri un ērti izdekorēt ar vasarā sasaldētajām ogām. Būs prieks gan namamātei, gan ciemiņiem. Saldētas ogas noder arī dzērienu rotāšanai, piemēram, dzirkstošs vīns vai sidrs ar mellenēm rada īstu svētku sajūtu, – iesaka AS “Dobeles dzirnavnieks” mārketinga vadītāja Maija Brikmane.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+