Mobilā versija
Brīdinājums -1.4°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
26. maijs, 2014
Drukāt

Aukstā zupa ar brieža gaļas desu

Foto: LETAFoto: LETA

SASTĀVDAĻAS Kefīrs (12%), marinētās bietes, svaigs gurķis, kartupeļi, “Aptiekāra desa”, gatavota no brieža gaļas (nopērkama “Desa&Co”), olas, sīpolloki, dilles, sinepes.

KĀ GATAVOT? Kefīru ielej traukā, pievieno marinētas bietes, sakapātu svaigu gurķi, sagrieztus vārītus kartupeļus, mazos kubiņos sagrieztu brieža gaļas desu, sakapātu vārītu olu, sīpollokus un dilles. Beigās pēc garšas zupā iejauc sinepes.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+