Aukstā zupa ar brieža gaļas desu 0
Sastāvdaļas – kefīrs (12%), ”Spilvas” marinētās bietes, svaigs gurķis, kartupeļi, “Aptiekāra desa”, gatavota no brieža gaļas, olas, sīpolloki, dilles, sinepes.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā!
Krievija konfiscē itāļiem rūpnīcas. Itālijas atbildes gājiens ir filigrāns
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā
24
Kefīru ielej traukā, pievieno marinētas bietes, sakapātu svaigu gurķi, sagrieztus vārītus kartupeļus, mazos kubiņos sagrieztu brieža gaļas desu, sakapātu vārītu olu, sīpollokus un dilles. Beigās pēc garšas zupā iejauc sinepes.