Baltvīnā vārīts ābols ar zemeņu mērci 2

 Sastāvdaļas. Kārtainā mīkla bez rauga, ābols, plombīra saldējums.

Reklāma
Reklāma

Mērcei: saldētas zemenes, cukurs.

Kā gatavot?

Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā 189
Lasīt citas ziņas

No kārtainās mīklas izgriež taisnstūri, nogriež maliņas. Pamatnes malas apsmērē ar ūdeni, uzloka maliņas, veidojot groziņu. Ābolam izņem serdi, nomizo. Lēnām, lai neizjūk, vāra baltvīnā, kam pievienots nedaudz cukura. Zemenes atkausē, sablenderē ar cukuru. Ābolu liek kārtainās mīklas groziņā, pāri lej zemeņu mērci, virsū – plombīra saldējuma bumbu. Pārkaisa ar pūdercukuru, rotā ar fizāli un piparmētru lapiņām.

Gatavoja restorāna “Kamadena” šefpavārs Pauls Kišuro.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.