Bērnu iecienīts desertiņš: ābolu krēms 0
Sastāvdaļas –
3 āboli
1 ēdamkarote cukura
2 ēdamkarotes bieza saldā krējuma
citronu miziņa
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā
4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu
85
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba”
85
Notīra ābolus, sagriež gabaliņos, liek katlā. Pārkaisa ar cukuru un vāra, līdz gatavi.
Atdzesē, pievieno saldo krējumu, sablenderē.
Pirms pasniegšanas pārkaisa krēmu ar citrona miziņu.
Ēdienam var pievienot gan svaigus, gan saldētus augļus un ogas, sukādes, riekstus.