Foto – drinkinform.com.ua

Bērnu iecienīts desertiņš: ābolu krēms 0

Sastāvdaļas

3 āboli
1 ēdamkarote cukura
2 ēdamkarotes bieza saldā krējuma
citronu miziņa

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba” 85
Lasīt citas ziņas

Notīra ābolus, sagriež gabaliņos, liek katlā. Pārkaisa ar cukuru un vāra, līdz gatavi.
Atdzesē, pievieno saldo krējumu, sablenderē.
Pirms pasniegšanas pārkaisa krēmu ar citrona miziņu.
Ēdienam var pievienot gan svaigus, gan saldētus augļus un ogas, sukādes, riekstus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.