Mobilā versija
+0.2°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
27. novembris, 2014
Drukāt

Bērnu iecienīts desertiņš: ābolu krēms

Foto - drinkinform.com.uaFoto - drinkinform.com.ua
Sastāvdaļas:

3 āboli

1 ēdamkarote cukura

2 ēdamkarotes bieza saldā krējuma

citronu miziņa

Notīra ābolus, sagriež gabaliņos, liek katlā. Pārkaisa ar cukuru un vāra, līdz gatavi.

Atdzesē, pievieno saldo krējumu, sablenderē.

Pirms pasniegšanas pārkaisa krēmu ar citrona miziņu.

Ēdienam var pievienot gan svaigus, gan saldētus augļus un ogas, sukādes, riekstus.

Recepte no  drinkinform.com.ua

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+