Foto – Aija Geida

Cepti baklažāni – neparasti garda uzkoda 0

Sastāvdaļas
• Baklažāns
• 120 ml majonēzes
• 100 g rupjmaizes rīvmaizes

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Baklažānu sagriež 6–7 mm biezās šķēlēs. Katru šķēli no abām pusēm apziež ar majonēzi. Uz šķīvja izber rīvmaizi un rūpīgi apviļā šķēli no abām pusēm. Kārto uz cepamās plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni pusstundu.

UZZIŅA
Svaigam un sulīgam baklažānam ir vienmērīga krāsa, tas ir bez plankumiem, kātiņš ir zaļš, nevis brūns. Apvītis kātiņš liecina, ka baklažāns mērojis garu ceļu un ilgi stāvējis noliktavā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.