Mobilā versija
Brīdinājums +0.5°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
22. decembris, 2014
Drukāt

Dārzeņu kēkss

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

2 gl. milti

1,5 gl. auzu pārslas

1 gl. rīvēti burkāni

1 gl. rīvēti kabači

1,5 gl. piens

1 ola

0,5gl. mīksts sviests

1 ēd.k. cepamais pulvers

0,5 tējk. rīvēts muskatrieksts

2 ķiploka daiviņas

2 ēd.k. sakapāti zaļumi

1 tējk. cukurs

1 tējk. sāls

Pagatavošana

Auzu pārslas apliet ar pienu un ļaut uzbriest 5 min. Pievienot izsijātus miltus ar cepampulveri, olu, sāli, cukuru, sviestu, dārzeņus un iejaukt mīklu.
Cept iepriekš ietaukotās formās 20 min. 220 grādos. Gatavu keksu var pārkaisīt ar Parmezānu vai grauzdētām ķirbju sēklām.
Recepti piedāvā

bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+