Foto – www.plufit.ru

Dzēriens ābolu dobītē 0

Sastāvdaļas:

12 āboli (izmanto tikai kā krūzītes)

1 apelsīns, sagriezts gabaliņos

1/2 glāze brūnā cukura

2 kanēļa standziņas (vairāk rotāšanai)

2 muskatrieksti

1/2 ēdamkarotes krustnagliņu

1/2 tējkarotes smaržīgo piparu

ūdens (tik, lai pārklātu ābolus)

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā!
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 20
“Es pat nespēju iedomāties, ka pieaugušai sievietei var kaut ko tādu teikt” – sieviete vilcienā piedzīvojusi nepatīkamu izturēšanos no diviem pusaudžiem
Lasīt citas ziņas

1. Nomazgājiet un nosusiniet ābolus, nogrieziet augšiņas un ar nazi vai karotīti izņemiet viducīšus un mīkstumu, atstājot tikai centimetru biezu ābolu “krūzīti”.

2. Varat ābolu iekšpuses iesmērēt ar citrona sulu, tad tie nemelnēs.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Ābolu mīkstumu lieciet katliņā, pārlejiet ar ūdeni, pievienojiet apelsīnus, cukuru, garšvielas un uz vidējas uguns vāriet, līdz parādās burbuļi. Tad nogrieziet uguni mazāku un vāriet 2 stundas.

4. Pēc tam šo masu sablenderējiet vai saspaidiet putriņā un atdzesējiet.

5. Pirms pasniegšanas rotājiet ar kanēļa standziņām. Parasti pasniedz istabas temperatūrā vai aukstu.

Recepte no www.plufit.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.