Mobilā versija
Brīdinājums +2.0°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Trešdiena, 7. decembris, 2016
24. marts, 2014
Drukāt

Dzēriens ābolu dobītē

Foto - www.plufit.ruFoto - www.plufit.ru

Sastāvdaļas:

12 āboli (izmanto tikai kā krūzītes)

1 apelsīns, sagriezts gabaliņos

1/2 glāze brūnā cukura

2 kanēļa standziņas (vairāk rotāšanai)

2 muskatrieksti

1/2 ēdamkarotes krustnagliņu

1/2 tējkarotes smaržīgo piparu

ūdens (tik, lai pārklātu ābolus)

Kā gatavot?

1. Nomazgājiet un nosusiniet ābolus, nogrieziet augšiņas un ar nazi vai karotīti izņemiet viducīšus un mīkstumu, atstājot tikai centimetru biezu ābolu “krūzīti”.

2. Varat ābolu iekšpuses iesmērēt ar citrona sulu, tad tie nemelnēs.

3. Ābolu mīkstumu lieciet katliņā, pārlejiet ar ūdeni, pievienojiet apelsīnus, cukuru, garšvielas un uz vidējas uguns vāriet, līdz parādās burbuļi. Tad nogrieziet uguni mazāku un vāriet 2 stundas.

4. Pēc tam šo masu sablenderējiet vai saspaidiet putriņā un atdzesējiet.

5. Pirms pasniegšanas rotājiet ar kanēļa standziņām. Parasti pasniedz istabas temperatūrā vai aukstu.

Recepte no www.plufit.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+