Mobilā versija
Brīdinājums -0.8°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
2. septembris, 2014
Drukāt

Pavārgrāmata gan iesācējam, gan prasmīgai saimniecei 


pavargramata

Pavārgrāmatu nekad nevar būt par daudz, bet katrai saimniecei virtuvē pa rokai vienmēr noteikti stāv kāds īpašs izdevums, un iecienīto recepšu lappuses vairs nav jāmeklē, tās uzšķiras pašas. Taču vienmēr der apgūt kaut ko jaunu. Apgāda “Zvaigzne ABC” izdotā Pavārskola. Mācāmies gatavot soli pa solim var noderēt prasmīgai saimniecei, jo tajā noteikti būs kāda recepte – jaunatklājums, piemēram, Cīrihes smalcinātā karbonāde. Grāmata ļoti palīdzēs iesācējam virtuvē, jo katra recepte ir ne tikai izstāstīta, bet arī uzskatāmi parādīta fotogrāfijās. Daudz labu padomu, piemēram, kā pildīt un sastiprināt putnu, un izsmeļošs stāsts par kartupeļiem – kā tos vārīt, cept, gatavot pankūkas, sacepumu vai biezeni.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+