Foto-Wiktory/Shutterstock

Jauno kartupeļu salāti ar paipalu olām 0

Sastāvdaļas
• 300 g jauno kartupeļu
• 12 paipalu oliņu
• 2 gurķi
• 50 g majonēzes
• 50 g skābā krējuma
• 1,5 tējkarotes mārrutku
• pustējkarote sinepju
• saišķis loku
• saišķis diļļu
• svaigi malti melnie pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā 189
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kartupeļus novāra ar visu mizu, tad nokāš un atdzesē. Paipalu oliņas vāra 3 minūtes, pēc tam 10 minūtes atdzesē aukstā ūdenī, tad noloba čaumalas. Kartupeļus un gurķus sagriež nelielos gabaliņos, olas – četrās daiviņās, lokus un dilles sakapā. Lielā bļodā liek kartupeļus, gurķus, zaļumus, pārlej mērci, kas pagatavota no majonēzes, skābā krējuma, mārrutkiem, sinepēm, sāls un pipariem. Visu samaisa, tad maigi iecilā paipalu olu daiviņas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.