Mobilā versija
+7.7°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
27. decembris, 2014
Drukāt

Kabaču un ābolu biezzupa

Foto-ShutterstockFoto-Shutterstock

Sastāvdaļas – 450 g nomizotu kabaču, 70 g kartupeļu, 1 vidējs ābols, 2 ķiploka daiviņas, vidējs sīpols, mazliet ziedkāposta, pētersīļi, ēdamkarote sviesta, 800 ml dārzeņu buljona, pēc garšas – sāls, ingvers, karijs, rozmarīns.

Pagatavošana.

Nomizotu kabaci sagriež kubiciņos.

Kartupeļus, ābolu, sīpolu, ķiplokus, pētersīļus nomazgā, nomizo un sagriež kubiciņos.

Izkausē katliņā sviestu, liek sīpolu un nedaudz apcep. Pievieno sagrieztos dārzeņus, ziedkāposta rozetītes, ābolu, rozmarīna zariņu un visu kopā kādu minūti pacep.

Pārlej ar dārzeņu buljonu un vāra līdz gatavībai.

No zupas izņem rozmarīna zariņu un visu pārējo ar blenderi sakuļ viendabīgā masā.

Garšvielas pievieno pēc garšas. Pasniedzot var pievienot saldo krējumu, grauzdētu maizīti utt.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+