Mobilā versija
+5.2°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
7. oktobris, 2014
Drukāt

Kafijas granita

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv

Sastāvdaļas

2gl. espresso kafija

1/3 gl. tumšais “Muscovado” cukurs

šķipsniņa sāls

1/2gl. saldais krējums
Pagatavošana

Espresso kafiju pārliet bļodā, pievienot cukuru un sāli un samaisīt, kamēr viss izšķīst. Atdzesēt līdz istabas temperatūrai. Kafiju pārliet plastikāta traukā, uzlikt vāku un ielikt saldētavā. Saldēt apm. 30 min, ik pa brīdim apmaisot.
Pirms pasniegšanas saldo krējumu uzputot un sakārtot deserta trauciņos. Kafijas granitu samaisīt un sakārtot deserta trauciņos. Pasniedz uzreiz.

Recepti piedāvā

bon_apetit_500

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+