Mobilā versija
-1.1°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
20. jūlijs, 2015
Drukāt

Kinoa ar dārzeņiem un gaļu

Foto-Aija GeidaFoto-Aija Geida
Sastāvdaļas:

100 g kinoa, 100 g žāvētas gaļas vai kvalitatīvas desas, 1 liels burkāns, 120 g sakapātu kāpostu, 1 liels sīpols, 2 ķiploku daiviņas, 1 ēdamkarote olīveļļas, ½ tējkarotes sāls, 2 ēdamkarotes svaiga timiāna, ½ tējkarotes maltu melno piparu, 1 ēdamkarote tomātu pastas, zaļumi: dilles, pētersīļi.

Kā gatavot?

Pannā uzkarsē eļļu un apcep tajā kinoa, pievieno rupji sarīvētu burkānu, sakapātu kāpostu un sīpolu. Pāris minūtes apcep, tad pārlej ar 100 ml ūdens un sutina uz lēnas uguns 10 minūtes. Pievieno gabaliņos sagrieztu žāvētu gaļu, tomātu pastu, sakapātas ķiploka daiviņas, sāli un maltus melnos piparus. Uzkarsē, uzliek pannai vāku un vēl 5 minūtes pasutina. Kad pasniedz, pievieno timiānu un zaļumus.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+