Krēmsiera deserts ar 
cidonijām un riekstiem
 0

Sastāvdaļas:

180 g “Rasas” krēmsiera ar jogurtu,

150 ml saldā krējuma,

60 ml cidoniju sīrupa,

2 ēdamkarotes cukurotu cidoniju vai sukāžu,

Reklāma
Reklāma

80 g lazdu riekstu,

rika rupjmaizes,

4 ēdamkarotes brūnā cukura.

Kā gatavot?

Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā 189
Lasīt citas ziņas

Saputo saldo krējumu un tajā iemaisa krēmsieru, cidoniju sīrupu un sasmalcinātas cidonijas.

Apgrauzdē riekstus un attīra no miziņām. Sadauza un liek karstā pannā, pievieno cukuru un pastāvīgi maisa, kamēr cukurs ir karamelizējies un rieksti sacukurojušies.

CITI ŠOBRĪD LASA

Rupjmaizi sagriež vai sarīvē ļoti plānās strēmelēs. Liek uzkarsētā krāsnī un apgrauzdē.

Krējuma un krēma masu liek deserta traukā, rotā ar rupjmaizes kraukšķi un riekstiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.