Pildīta vistas kājiņa
 0

Sastāvdaļas: Vistas kājiņa, ola, ananass, spināti, garšvielas – Meksikas maisījums, pipari, sāls. Piedevām: kartupeļi, sāls.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Lasīt citas ziņas

Vistas kājiņai akurāti novelk ādu, atkaulo gaļu. Sīki sagriež, pievieno jēlu olu, sakapātu ananasu, spinātus, garšvielas, piemēram, Meksikas maisījumu, sāli, piparus. Masu samīca, pilda vistas ādā, aptuveni 20 min cep cepeškrāsnī 180 grādos. Pasniedz ar zeltaini saceptu rīvētu kartupeļu masu.

Gatavoja muzikālās kafejnīcas Jūrmalā “Viss kārtībā” īpašnieks un šefpavārs Andris Polis.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.