Mobilā versija
-0.9°C
Renāte, Modrīte, Mudrīte
Otrdiena, 24. oktobris, 2017
31. marts, 2017
Drukāt

Sākam svinēt izgāšanos! Kāpēc vērts atklāti runāt arī par neveiksmēm (3)

1. Sāpīgs, bet vērtīgs process

1no4
Foto - no privātā arhīva, BBC/LinkedinFoto - no privātā arhīva, BBC/Linkedin

Kāpēc ir tik lieliski drošsirdīgi atzīt savas lielākās kļūdas? Izrādās, tam ir daudz iemeslu. Izskaidrosim procesu, kā izgāšanos atklāt un gūt no tās lielāku labumu nekā vari iedomāties, mūs uzmundrina BBC.

Brīdinājums: Šis raksts satur spēcīgu valodu, kas dažiem lasītājiem var likties aizskaroša.

Pēc četriem saspringtiem mēnešiem un septiņām intervijām Adriano Destro saņēma sliktas ziņas – viņš neieguva savu sapņu darbu Facebook. Bet tā vietā, lai par to klusētu, viņš publicēja LinkedIn rakstu un aprakstīja šogad saņemto noraidījumu kā savas dzīves labāko izgāšanos.

“Mēs mēdzam dalīties ar saviem sasniegumiem un slēpt savas izgāšanās,” raksta Destro, 25 gadus vecs digitālais analītiķis un Neapoles, Itālijā, biznesa augstskolas absolvents. “Dzīvi neveido tikai veiksmes stāsti, jo lielākoties cilvēki izgāžas un atgriežas pie iesāktā ar vēl lielāku izsalkumu un motivāciju. Es esmu paveicis tikai 1%”.

Destro raksts lasīts jau 8,5 milionus reižu. Viņš ir saņēmis arī vairāk nekā 100 privātas ziņas ar uzmundrinājumiem un pat dažiem darba piedāvājumiem. “Mēs izgāšanos asociējam ar kaunu, kā kaut ko, kā smagums mums būtu klusībā jānes līdzi… Es nodomāju, ka man arī no tā ir jāgūst tas labākais.”

Kā tu pārdzīvo neveiksmi?
  1. Sāpīgs, bet vērtīgs process
  2. Kauns pa visu ģīmi
  3. Svinēt neveiksmi?
  4. “Stārtapu” bēres – arī bizness!

Pievienot komentāru

Komentāri (3)

  1. IzgasaNAS ir un paliek izgasanas un nav tur ko taisit svetkus. Japaliek klusam un mazinam un jamegina kaut kas cits vai otrreiz, bet labak.

  2. Kaunēties par neveiksmēm mums iemāca bērnībā vecāki un skolotāji. Tie ir pirmie, kas pasaka, ka esi neveiksminieks, ka tas ir slikti, ka neesi darījis pietiekošo utt. Tādēļ mēs slēpjam savas neveiksmes.

  3. Es piekritu Andriano Dresko, jo es ari neizradu savas neveiksmes, katrs jau var pielaut kludas no ta nav jakaunas.

Kāpēc konjaku nav jāsilda plaukstās un kādi kokteiļi modē, stāsta slavens pazinējsKonjaka pazinējs Žans Mišels Košē: konjaku jau 150 gadus bauda kokteiļos un pirms lietošanas to nav nepieciešams sildīt plaukstās!
Draugiem Facebook Twitter Google+