Mobilā versija
+5.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
15. septembris, 2014
Drukāt

Sautētas sēnes ar dārzeņiem
. Guntas Rupenheites recepte

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Baraviku žuljens

Vajag: 500 g sēņu, 500 g kabaču, 500 g patisonu, 500 g tomātu, 500 g tomātu mērces, 1 ēdamkaroti miltu, augu eļļas vai sviesta, sāli, smaržīgos un melnos piparus, lauru lapas.

Kabačus sagriež ripiņās, mazos patisonus pārgriež uz pusēm, panē miltos un apcep eļļā. Sēnes blanšē, sagriež mazos gabaliņos un apcep. Tomātus sadala četrās daļās, pieliek sāli, piparus un cep, līdz veidojas viendabīga masa. Tad sēnes, kabačus, patisonus, tomātus, tomātu mērci un garšvielas liek katlā un sautē līdz gatavībai. Karstu masu pilda burkās. Sterilizē +120 °C 40–60 minūtes.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+