Mobilā versija
+17.7°C
Liene, Liena, Helēna, Elena, Ellena
Piektdiena, 18. augusts, 2017
23. jūlijs, 2014
Drukāt

Siltie vasaras salāti

Valda Semjonova fotoValda Semjonova foto

SASTĀVDAĻAS Nelieli jaunie dārzeņi – cukīni, baklažāni, burkāni, puravi –, gailenes, ķiršu tomāti, rukola, Parmezāna siers, graudu maize, olīveļļa, sāls, malti melnie pipari.

KĀ GATAVOT? Mazus cukīni, baklažānus, burkāniņus un puravus apslaka ar olīveļļu, pārkaisa ar sāli un maltiem melnajiem pipariem, ievieto sakarsētā cepeškrāsnī. Ja vēlas, lai dārzeņi saglabā kraukšķīgumu, cep 2 līdz 3 min, ja vēlas, lai tie labāk izcepušies – 5 līdz 8 min. Pannā olīveļļā apcep gailenes. Pēc tam apceptos dārzeņus un gailenes, kamēr viss silts, sajauc ar rukolu un ķiršu tomātiņiem. Apslaka ar olīveļļu, ja vēlas – papildina ar kādu pikantu veikalā nopērkamu salātu mērci. Pārkaisa ar rīvētu Parmezāna sieru, pievieno graudu maizes grauzdiņus.

 

Pievienot komentāru

"Oligarhu sarunas": KNAB deputātiem neļauj kopēt lietas. Prokurori atbild - paši vainīgi! (9)"Oligarhu lietas" parlamentārā izmeklēšanas komisija turpina skaidrot, vai krimināllietas izbeigšana bijusi pamatota. Vakardienas sēdē uzzinājām, ka deputāti nonākuši grūtībās, jo KNAB neļauj kopēt un nest līdzi divus svarīgus lēmumus, kas pievienoti krimināllietā.
Valsts apmaksāto studiju vietu sadale tradīciju varā (1)Darba tirgus prognozes valsts apmaksāto studiju vietu sadali ietekmē tikai daļēji
Draugiem Facebook Twitter Google+