Mobilā versija
Brīdinājums -2.2°C
Lidija, Lida
Pirmdiena, 16. janvāris, 2017
23. jūlijs, 2014
Drukāt

Siltie vasaras salāti

Valda Semjonova fotoValda Semjonova foto

SASTĀVDAĻAS Nelieli jaunie dārzeņi – cukīni, baklažāni, burkāni, puravi –, gailenes, ķiršu tomāti, rukola, Parmezāna siers, graudu maize, olīveļļa, sāls, malti melnie pipari.

KĀ GATAVOT? Mazus cukīni, baklažānus, burkāniņus un puravus apslaka ar olīveļļu, pārkaisa ar sāli un maltiem melnajiem pipariem, ievieto sakarsētā cepeškrāsnī. Ja vēlas, lai dārzeņi saglabā kraukšķīgumu, cep 2 līdz 3 min, ja vēlas, lai tie labāk izcepušies – 5 līdz 8 min. Pannā olīveļļā apcep gailenes. Pēc tam apceptos dārzeņus un gailenes, kamēr viss silts, sajauc ar rukolu un ķiršu tomātiņiem. Apslaka ar olīveļļu, ja vēlas – papildina ar kādu pikantu veikalā nopērkamu salātu mērci. Pārkaisa ar rīvētu Parmezāna sieru, pievieno graudu maizes grauzdiņus.

 

Pievienot komentāru

Vecāku nevērība dārgi maksā: mamma pati aplej zīdaini ar karstu tēju (3)Pagājušā diennaktī slimnīcās nogādāti četri bērni ar ķermeņa apdegumiem, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamā medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.
Saimniecībā notika pat EK mācības: PVD neizpratnē par nelaimi Krimuldā (4)Pagaidām nav zināms, kāpēc Āfrikas cūku mēris (ĀCM) skāris cūku novietni “Rukas” Krimuldas novada Krimuldas pagastā, kurā bija 5023 dzīvnieki, šorīt intervijā
Draugiem Facebook Twitter Google+