Mobilā versija
+5.2°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
8. jūlijs, 2015
Drukāt

Šokolādes desa “Brunete” ar pistācijām

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

2 paciņas Selgas cepumi

2 olas

150 g sviesta

1 glāze cukura

150 g marmelādes

100 g lobītas pistācijas

1/2 glāze kakao

Pagatavošana

Sākumā, sakultas olas un cukuru katliņā kausē uz lēnas uguns. Tad pievieno sviestu un turpina sildīt. Kamēr kūst sviests, citā traukā sadrupina cepumus, sasmalcina pistācijas un sagriež marmelādi. Izkausētajai masai pievieno kakao! Visu laiku maisa sildot to līdz parādās pirmie burbuļi. Tad pievieno cepumus, pistācijas un marmelādi. Visu kārtīgi samaisa. Masai jābūt biezai, ja tā nav, tad jāpievieno vēl cepumi un rieksti. Masu kārto folijā (vai pārtikas tīklā) un tinot veido desu. Satīto rullīti ievieto ledusskapī un atstāj tur uz vairākām stundām.

bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+