Foto – Bonappetit.lv

Šokolādes saldējuma deserts 0

Pagatavošana

Olas uzputot ar cukuru. Nav jāputo līdz baltai masai, vienkārši lai cukurs sajaucās ar olu. Pievienot ievārījumu un vēlreiz mazliet uzputot.

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā 189
Lasīt citas ziņas

Lielākā katlā uzkarsēt ūdeni. Ievietot katliņu ar olu-ievārījuma maisījumu tā, lai tas neaizsniedz ūdeni un vārīt maisījumu ūdens peldē visu laiku maisot. Pievienot gabaliņos sagrieztu sviestu. Vārīt ūdens peldē tik ilgi, kamēr masa kļūst bieza. Noņemt no uguns un atdzesēt.

Trauciņos kārtot slāņos – mazliet pakusušu saldējumu, atdzesēto biezeni un vēlreiz saldējumu. Lai būtu veiglāk veidot slāņus pirms katra nākamā trauciņu 20-30 min. paturēt saldētavā. Dekorē ar smalcinātiem riekstiem un rīvētu šokolādi.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.