Mobilā versija
+2.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
2. maijs, 2013
Drukāt

Spirdzinošie pavasara salāti

Foto no "Salātbāra" arhīvaFoto no "Salātbāra" arhīva

Sastāvdaļas: Ledus salāti, salātu lapu maisījums (rukola, frisē, biešu lapas), burkāni, baltie un sarkanie kāposti, selerijas kāts, greipfrūts, diedzēti graudi, olīveļļa, citrona sula.

 

Kā gatavot?

Salātus saplucina, burkānus sarīvē skaidiņās, kāpostus saēvelē, seleriju kātu sagriež, greipfrūta mīkstumu atdala no mizas. Salātus sajauc ar olīveļļas un citrona sulas mērci. Pārkaisa ar diedzētiem graudiem.

 

Gatavoja “Salātbāra” pavāre Kristīne Valeiko

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+