Foto-LETA

7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 49

Mēs visi esam pieraduši uzsildīt ēdienu – tas ir ļoti ērti un ātri. Taču ārsti iesaka ievērot piesardzību, jo atkārtota ēdiena sildīšana var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai.

Reklāma
Reklāma
VIDEO. “Bolt” taksists atklāj, kādu summu nopelnījis vienas nedēļas laikā: “Latvijā ir darbi, kur pelna mazāk”
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Kokteilis
Šī viena zodiaka zīme līdz Jāņiem jeb 24. jūnijam piedzīvos neticami spēcīgu veiksmes periodu
Lasīt citas ziņas

Nosaukti 7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu lietot uzturā otrajā vai trešajā dienā pēc pagatavošanas, jo to lietošana var izraisīt smagu saindēšanos. Pēc atkārtotas sildīšanas šis ēdiens tāpat ir zaudējis savas noderīgās īpašības, tādēļ tas organismam nesniegs nekādu labumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.