Foto-LETA

7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 49

Mēs visi esam pieraduši uzsildīt ēdienu – tas ir ļoti ērti un ātri. Taču ārsti iesaka ievērot piesardzību, jo atkārtota ēdiena sildīšana var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai.

Reklāma
Reklāma
Nedrīkst ignorēt: trīs pazīmes, kas liecina, ka D vitamīna ir par daudz
Viens bērns miris, otrs ievietots intensīvajā nodaļā: epidemiologi sāk izmeklēt streptokoka infekcijas avotu
Krievu ģimenes lūdz neatgriezt no gūsta viņu tuviniekus, bet atstāt Ukrainā: kas noticis? 43
Lasīt citas ziņas

Nosaukti 7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu lietot uzturā otrajā vai trešajā dienā pēc pagatavošanas, jo to lietošana var izraisīt smagu saindēšanos. Pēc atkārtotas sildīšanas šis ēdiens tāpat ir zaudējis savas noderīgās īpašības, tādēļ tas organismam nesniegs nekādu labumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.