Mobilā versija
+1.7°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
4. jūlijs, 2014
Drukāt

Torte “Pina-Colada” (2)

Foto yamr.ruFoto yamr.ru

Mīklai:

3 glāzes miltu

1 tējkarote sodas

1 tējkarotes cepamā pulvera

1 tējkarote sāls

2 glāzes cukura

200 g sviesta (mīksta)

5 olas

2 tējkarotes vaniļas cukura

2/3 glāzes runa

Pildījumam:

500 g konservētu ananāsu, kopā ar sīrupu

200 g cukura vai pūdercukura

1/3 glāzes svaigi spiestas laima sulas

Kokosa krēmam:

3 olas

nedaudz sāls

200 g pūdercukura

200 g nesālīta sviesta

2/3 glāzes kokosriekstu piena

Pildījumam:

50 g viegli grauzdētu, rīvētu kokosriekstu pārslu

daži gabaliņi ananāsa

Biskvīta gatavošana:

Samaisa miltus, sodu, vaniļas cukuru, cepamo pulveri, sāli un cukuru.

Pievieno sviestu un olas.

Pievieno rumu.

Sadala mīklu trīs daļās un cep 180 grādos 25-30 minūtes.

Pildījuma gatavošana:

Ananāsus sagriež gabaliņos, apber ar cukuru un pārlej ar sulu.

Vāra uz mērenas uguns, līdz cukurs izkūst.

Pilnībā atdzesē.

Krēma gatavošana:

Samaisa kokosriekstu pienu ar sāli, cukuru un vāra uz nelielas uguns, līdz cukurs izkūst.

Pievieno olas un sviestu.

Samaisa ar pildījuma maisījumu, nedaudz krēma atstājot tortes virspusei.

Liekam kūku kopā:
Katru kūkas kārtu pārsmērē ar pildījumu, kas jau ir sajaukta ar kokosriekstu krēmu.

Augšējo kārtu papildus nosmērē ar kokosriekstu krēmu, tāpat – kūkas malas.

Maliņas arī rotā ar kokosriekstu skaidiņām.

Kūkas viduci rotā ar ananāsiem.

Recepte no yamr.ru

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. kAS IR RUNA?

Draugiem Facebook Twitter Google+