×
Mobilā versija
Brīdinājums +21°C
Meldra, Meldris, Melisa
Piektdiena, 20. jūlijs, 2018
4. jūlijs, 2014
Drukāt

Torte “Pina-Colada” (3)

Foto yamr.ruFoto yamr.ru

Mīklai:

3 glāzes miltu

1 tējkarote sodas

1 tējkarotes cepamā pulvera

1 tējkarote sāls

2 glāzes cukura

200 g sviesta (mīksta)

5 olas

2 tējkarotes vaniļas cukura

2/3 glāzes runa

Pildījumam:

500 g konservētu ananāsu, kopā ar sīrupu

200 g cukura vai pūdercukura

1/3 glāzes svaigi spiestas laima sulas

Kokosa krēmam:

3 olas

nedaudz sāls

200 g pūdercukura

200 g nesālīta sviesta

2/3 glāzes kokosriekstu piena

Pildījumam:

50 g viegli grauzdētu, rīvētu kokosriekstu pārslu

daži gabaliņi ananāsa

Biskvīta gatavošana:

Samaisa miltus, sodu, vaniļas cukuru, cepamo pulveri, sāli un cukuru.

Pievieno sviestu un olas.

Pievieno rumu.

Sadala mīklu trīs daļās un cep 180 grādos 25-30 minūtes.

Pildījuma gatavošana:

Ananāsus sagriež gabaliņos, apber ar cukuru un pārlej ar sulu.

Vāra uz mērenas uguns, līdz cukurs izkūst.

Pilnībā atdzesē.

Krēma gatavošana:

Samaisa kokosriekstu pienu ar sāli, cukuru un vāra uz nelielas uguns, līdz cukurs izkūst.

Pievieno olas un sviestu.

Samaisa ar pildījuma maisījumu, nedaudz krēma atstājot tortes virspusei.

Liekam kūku kopā:
Katru kūkas kārtu pārsmērē ar pildījumu, kas jau ir sajaukta ar kokosriekstu krēmu.

Augšējo kārtu papildus nosmērē ar kokosriekstu krēmu, tāpat – kūkas malas.

Maliņas arī rotā ar kokosriekstu skaidiņām.

Kūkas viduci rotā ar ananāsiem.

Recepte no yamr.ru

Pievienot komentāru

Komentāri (3)

  1. Kā no tadiem produktiem var sanākt krēms?!?!

  2. kAS IR RUNA?

Draugiem Facebook Twitter Google+