Mobilā versija
+5.7°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
6. jūnijs, 2014
Drukāt

Zupa ar liellopa gaļu un koriandru (1)

Foto - gotovimdoma.ruFoto - gotovimdoma.ru

Divām porcijām:

130 g liellopa gaļas

sāls

malti melnie pipari

0,125 tējkarotes sodas

260 ml vistas buljona

120 ml piena

1,5 ēdamkarotes kartupeļu cietes

2 olu baltumi

grauzdiņi

Mērcei no koriandra, čili un ķiploka:

100 g zaļo piparu

90 g svaiga koriandra

8 daiviņas ķiploka

60 ml olīveļļas

sāls

pustējkarote maltu ķimeņu

2 ēdamkarotes olīveļļas

Ar asu nazi sagriež liellopa gaļu gabaliņos. Vienmērīgi apziež ar sāli, pipariem un sodu. Atstāj marinēties uz 20 minūtēm.

Taisa zaļo mērci: blenderī sajauc svaigu koriandru, piparus, olīveļļu, ķiplokus, ķimenes.

Katlā uz vidējas uguns uzsilda 2 ēdamkarotes olīveļļas. Apcep liellopa gaļu līdz viegli brūnai krāsai, pievieno 240 ml zaļās mērces. Gatavo 2-3 minūtes, lai atvērtos aromāts. Pievieno buljonu un gatavo uz uguns 3-4 minūtes. Pa to laiku sakuļ olu baltumus līdz vieglai konsistencei. Atsevišķā traukā sajauc miltus ar cieti, lēnām lej zupā, visu laiku maisot. Gatavo vairākas minūtes. Visu laiku maisa, pievieno olu baltumus. Maisa vēl 30 sekundes, pēc tam noņem no uguns. Pieliek sāli, ja vajag.

Pasniedz ar grauzdiņiem.

Recepte no gotovimdoma.ru

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Man šķiet, ka koriandrs ir kindzas sēklas. Izskatās,ka pie zupas jāliek kindzu!

Draugiem Facebook Twitter Google+