Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls
Foto: Shutterstock

Cēsīs Balto galdautu klās skolēni 8


Trešdien, 4.maijā plkst.16 Vidzemes koncertzālē “Cēsis” pie simboliska ar baltu galdautu klāta svētku galda cēsniekus aicinās Cēsu skolēni, kuri sagatavojuši īpašu svētku koncertu, iedzīvinot Baltā galdauta svētku tradīciju Cēsīs.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
Kokteilis
12 biežāk sastopamie ģimenes locekļu tipi. Noskaidro, pie kura piederi tu!
VIDEO. Latviešu puisis Zigmunds kopā ar māti nolēmuši pārcelties uz Baltkrieviju un iegādāties tur īpašumu: “Meklēs labāku dzīvi” 314
Lasīt citas ziņas

Apmeklētājus koncertzāles foajē sagaidīs Cēsu Profesionālās vidusskolas skolnieku gatavots Balto domu galds, kuru uzklās Cēsu pilsētas Mākslas skolas audzēkņi. Koncerta skatītāji un dalībnieki būs aicināti izvēlēties skolēnu zīmētu svētku pastkarti, uzrakstīt uz tās novēlējumu Latvijas svētkos un dāvāt to saviem radiem vai draugiem, atgādinot to, ka Latvijas Republikas neatkarības atjaunošana – Latvijas valsts otrā dzimšanas diena – bija rezultāts konkrētu cilvēku neatlaidīgai rīcībai, drosmei un uzdrīkstēšanai balstot PAR brīvību.

Ieeja koncertā ir bez maksas, iepriekš izņemot ieejas kartes jebkurā Biļešu paradīzes kasē. Vietu skaits ierobežots.

CITI ŠOBRĪD LASA
Pirms koncerta plkst.14 un 15 cēsnieki un viesi aicināti apmeklēt bezmaksas stāstījumus par Latvijas karoga rašanos Cēsu Jaunajā pilī.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.