Foto: Shutterstock

Dvīņi 0

To cilvēku, kuri dzimuši šajā zīmē, nedēļā ir septiņas piektdienas. Viņu noskaņojums ir mainīgs, tāpat kā viņu plāni. Dvīņi ir ļoti komunikabli, taču, neskatoties uz to, pa īstam tuvu draugu tiem ir maz.
Tas nav brīnums, jo viņi ir neuzticami un divkosīgi. Šiem cilvēkiem piemīt labi attīstīta iztēle un savus stāstus viņi mēdz stipri izskaistināt.

Reklāma
Reklāma

Ūdensvīrs

7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
TV24
Ar ko Lukašenko uzjautrinājis Slaidiņu: “Tur veči stūma ezi ārā ar visām adatām!” 12
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete 50
Lasīt citas ziņas

Ūdensvīri parasti rada stipru un taisnīgu cilvēku iespaidu. Taču īstenībā viss ir precīzi otrādāk: cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē, ir despotiski un vienaldzīgi pret apkārtējo cilvēku problēmām. Viņi ir diktatori, kas uz savu mērķi virzās pāri citu galvām. Viņi ir neparedzami un bieži iesaistās avantūrās. Viņiem nesagādā grūtības samelot, tā kā paši svēti tic saviem meliem.

Mežāzis

Mežāža zīmē dzimušie ir slimīgi atkarīgi no uzslavām. Viņi necieš necieņu pret sevi, kaut arī pret citiem viņi mēdz būt kritiski un nežēlīgi. Viņi ir briesmīgi ietiepīgi, un saskarsme ar viņiem mēdz būt neciešama. Mežāži ir galēji konservatīvi morālisti, viņi nopeļ visu, kas nesaskan ar viņu priekšstatiem par to, kas ir pareizs. Neskatoties uz visu, dažiem cilvēkiem pat šajās zīmēs dzimušajos cilvēkos izdodas atrast radniecīgu dvēseli un savu otru pusīti. Pats galvenais – pazīt sava izredzētā trūkumus un iemācīties ar tiem sadzīvot. Neviens taču nav ideāls!

Avots: misstits.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.