
5. Uzkoda ar burkāniem un balto redīsu 0
Šo uzkodu var ātri pagatavot un ērti pasniegt. Burkānus sagriež strēmelītēs un kārto kopā ar Jāņu sieru un čili. Otrā glāzē liek balto redīsu un čili.
6. Deserts burciņā
Burkā kārtām liek sadrupinātu Jāņu sieru un pārlej ar medu (ir jau pieejams pirmais šā gada liepu medus!). Liek tik daudz kārtu, cik ļauj burciņas tilpums. Pārkaisa ar ziedputekšņiem, pasniedz ar zemenēm un mellenēm, kas savērtas uz smilgas.
7. Ar Jāņu sieru pildītas aprikozes
Aprikozes pārgriež uz puēsm, izņem kauliņus. Jāņu sieru sablendē un kārto uz aprikozēm. Pasniedz ar svaigu zemeņu mērci.