Foto – Aija Geida

Ābolu gredzeni mīklā 0

Ābolus nomizo un izdobj sēklotni, pēc tam sagriež 5 mm biezos gredzenos. Gatavo mīklu. Kviešu miltos ieberž mīkstu sviestu. Olām atdala dzeltenumus un sajauc ar kviešu miltiem, pielej gaišo alu. Visu samaisa un atstāj uz 30 minūtēm. Olas baltumus saputo stingrās putās un iecilā mīklā. Tai jābūt vidēji šķidrai, pilošai. Ābolu gredzenus iemērc mīklā un cep karstā eļļā, līdz zeltaini brūni. Apkaisa ar pūdercukuru, kam piejaukta šķipsniņa malta kanēļa.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba” 85
Lasīt citas ziņas

! Var cept arī ziemas bumbierus un persiku šķēlītes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.