Aknu pastēte ar konjaku
 0

Sastāvdaļas. 600 g liellopu aknu, 50 g konjaka, 3 vidēji lieli sīpoli, 200 g sviesta, 50 g saldā krējuma, sāls, pipari, muskatrieksts, ķiploks, timiāns.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Jā, cilvēki tiešām šo pērk! 20 dīvainas lietas, kuras pārsteidzoši daudzi vēlas savā īpašumā
Brīdinājums tūristiem: valstis, kurās par pašbildi var piemērot līdz pat 116 000 eiro lielu naudas sodu vai pat brīvības atņemšanu
Kokteilis
Emocijzīmes, kas bieži tiek pārprastas: tās nozīmē kaut ko pavisam citu, nekā domājat
Lasīt citas ziņas

Liellopu aknas sagriež gabaliņos un 10 min. marinē konjakā. Sīpolus sagriež kubiņos un cep sviestā zeltainus, pievieno timiānu un sakapātu ķiploku. Pēc tam sviestā uz pannas cep aknas, pieber rīvētu muskatriekstu. Aknas un sīpolus divas vai trīs reiz maļ gaļas mašīnā, pievienojot sviestu. Pieber sāli un piparus. Masu saputo ar saldo krējumu. Lej trauciņos, ļauj atdzist. Pasniedz ar zeltainiem kruasāniem.

Gatavoja atpūtas kompleksa “Turbas” šefpavāre Agnese Ventiniece.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.