DĀVANU IDEJAS VIŅAI 0

1. Biļetes uz pasākumu elegantā ietvarā

Mēdz teikt, ka dāvanas iesaiņojums ir neatņemama tās sastāvdaļa. Tāpēc iepriecini savu mīļoto ar elegantu vakara somiņu, kurā vari paslēpt Valentīndienas pārsteigumu – koncerta vai teātra biļetes uz kuru doties svētku pievakarē.

Reklāma
Reklāma

2. Rokas pulkstenis

Kokteilis
7 pārsteidzošas lietas, ko par jums atklāj apģērba krāsa
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 3
Lasīt citas ziņas

Rotaslietas novērtēs jebkura dāma, tāpēc pulkstenis būs droša izvēle, jo tā būs ne vien skaista un praktiska dāvana, bet arī ir gaumīgs ikdienas aksesuārs, kurā ieskatoties, mīļotā ikreiz atcerēsies par tā dāvinātāju.

3. Iepirkšanās diena divatā

Nav noslēpums, ka viena no sieviešu vājībām ir kurpes, tādēļ mīļoto iepriecināsi, ļaujot viņai vaļu tās izvēlēties un veltot dienu, lai iepirktos. To var noformēt gan kā dāvanu karti, gan kā radoši uzrakstītu vēstuli. Protams, šajā iepirkšanās ceļojumā dodies savai mīļotajai līdzi.

4. Personalizēts kulons

CITI ŠOBRĪD LASA

Sieviete ļoti novērtē, ka mīļotais atceras abiem nozīmīgus notikumus un datumus. Izvēlies kulonu, ko personalizē ar jums abiem nozīmīgu ierakstu, vai datumu, piemēram, dienu, kad iepazināties. Šāds kulons būs lielisks aksesuārs, savukārt tajā ietvertais notikums allaž paliks atmiņā.

5. Ceļojuma soma vai kosmētikas maks

Elegants kosmētikas maks skaistuma piederumu organizēšanai vai sievišķīga ceļojumu soma iepriecinās partneri, kurai komandējumi un ceļošana ir gluži vai ikdiena. Turklāt nākamo kopīgo ceļojumu varat saplānot jau Valentīndienas vakarā!
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.