Foto – Fotolia

Harmoniskas attiecības ar precētu vīrieti un karma 0

Iedomājies tādu situāciju: sieviete ir mīļākā un ir pilnīgi laimīga. Mīlas trīsstūris viņu uzjautrina, viņa gūst labumu no šādas savienības un nekādā veidā necieš. Šādā situācijā, iespējams, dāma pati ir karmiskais pārbaudījums vai sods likumīgajai sievai, vai viņas laulātajam.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Situācija mainās pa stundām!” Saņemti divi pilnīgi pretēji ziņojumi no frontes. Kurš melo?
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo! 13
VIDEO. Latviešu puisis Zigmunds kopā ar māti nolēmuši pārcelties uz Baltkrieviju un iegādāties tur īpašumu: “Meklēs labāku dzīvi” 294
Lasīt citas ziņas

Šajā gadījumā attiecības beigsies brīdī, kad kāds no ģimenes izdarīs konkrētu pareizu izvēli. Tāpat iespējama situācija, kurā necieš neviena no pusēm. Ja visus apmierina esošie apstākļi, tad attiecībās ar precētu vīrieti karmiskas sekas vispār neiestājas, jo neviens necieš. Jāmin, ka ir ļoti svarīgi, lai neciestu bērni, kas dzimuši ģimenē vai ārlaulības attiecībās.

Kāpēc nedrīkst tikties ar precētu vīrieti: karma un sekas
Diemžēl dažreiz realitātei neatbilst neviena no augstāk aprakstītajām situācijām. Un attiecības ar aizņemtu vīrieti ir vienkārša sievietes iegriba un untums, kura dara sev tikai sliktu, jo piesārņo savu karmu un paaugstina iespēju, ka nākamajās dzīvēs vajadzēs atstrādāt smagus parādus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mīļākā dzīvo ilūzijās, ka tas ir viņas karmiskais partneris, taču kļūdās, un tikai grauj stiprās ģimenes saites, aizvilina vīrieti no viņam paredzētās dzīvesbiedres. Kādas var būt sekas?

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.