Foto – Shutterstock

Aukstā tomātu zupa 0

Tomātus blanšē un novelk mizu. Sablendē kopā ar sasmalcinātiem ķiplokiem, sīpolu un glāzi ūdens. Pievieno sagrieztu gurķi un avokado, sāli, piparus un nedaudz baltvīna etiķa. Pasniedzot uzbārsta zaļumus.

Kokteilis
10 lietas, ko darīja 80. gadu bērni un kas šokētu mūsdienu bērnus
Baltijas jūra apdraudēta? NATO gatavojas Krievijas hibrīduzbrukumiem 41
FOTO. Uzmanību autovadītājiem! Vidzemes šoseju klāj melnais ledus – automašīnas netiek kalnā, vairākas iebraukušas grāvī 48
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Mākslas akadēmijas pasniedzēja, animatore un talantīga kulināre INGA PRAULIŅA, kas  izdevusi savu pirmo pavārgrāmatu “Muižas zupas”, jo vēlējusies paglābt no aizmirstības daudz vērtīgu, gadsimtos pārbaudītu ēdienu recepšu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.