Foto – Shutterstock

Aukstā tomātu zupa 0

Tomātus blanšē un novelk mizu. Sablendē kopā ar sasmalcinātiem ķiplokiem, sīpolu un glāzi ūdens. Pievieno sagrieztu gurķi un avokado, sāli, piparus un nedaudz baltvīna etiķa. Pasniedzot uzbārsta zaļumus.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
10. jūlija pilnmēness būs liktenīgs tieši šīm zodiaka zīmēm
“Manām meitenēm jāēd plika maize. Vai rīt brokastis atkal nedabūs?” Skaisto svētku sajūtu aizēno organizatoriskas nedienas 1
“Šķita, ka sācies karš!” Latvijā pirmo reizi izmantota šūnu tehnoloģija apziņošanai – skaļais signāls pamatīgi nobiedēja iedzīvotājus
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Mākslas akadēmijas pasniedzēja, animatore un talantīga kulināre INGA PRAULIŅA, kas  izdevusi savu pirmo pavārgrāmatu “Muižas zupas”, jo vēlējusies paglābt no aizmirstības daudz vērtīgu, gadsimtos pārbaudītu ēdienu recepšu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.