Foto-Aija Geida

Maigie pavasara salāti no pieneņu un gārsu lapiņām 0

Sastāvdaļas – 1 glāze jauno gārsu lapiņu, 1 glāze jauno pieneņu lapiņu, 150 g jaunā Ķīnas kāposta, 1 garais gurķis, 50 g lociņu, 200 g skābā krējuma, sāls, malti melnie pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 154
Lasīt citas ziņas

Pieneņu un gārsu lapiņas rūpīgi nomazgā un uz dēlīša ar lielo nazi smalki sakapā. Smalki sagriež arī Ķīnas kāpostu, lociņus, bet gurķi nomazgā un sagriež kubiņos. Visu samaisa ar skābo krējumu, pievieno sāli un maltus melnos piparus. Pat pateikt nevar, ka salātiem pievienotas pienenes un gārsas, jo gurķis un Ķīnas kāposts neitralizē rūgtumiņu. Ļoti aromātiski un sulīgi salāti.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.