Foto no Bonappetit.lv

Cāļa kebabi mīklā 0

Pagatavošana

Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru. Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem.

Veselam
Ko nedrīkst lietot kopā ar kafiju: pētnieki izceļ piecus bīstamus pārtikas produktus
Kokteilis
Numerologi nopludinājuši laimīgo sarakstu: šajos četros datumos dzimušajiem Ugunīgā Zirga gads būs neprātīgi veiksmīgs
“Notiek kaut kas nepatīkams” – Polija izslēgta no miera sarunām Londonā
Lasīt citas ziņas

Gaļu sagriezt vienādos kubiņos un uzdurt uz koka irbulīšiem. Kārtaino mīklu atkausēt un sagriezt astoņās vienādās strēmelītēs. Katru strēmeli ar rokām mazliet izstiept garumā un aptīt apkārt gaļai, pieturot aiz viena gala. Apsmērēt ar sakultu olu un sakārtot uz cepešpannas. Katru sagatavi pārkaisīt ar iecienītām garšvielām, sezama sēkliņām vai rīvētu sieru.

Cept cepeškrāsnī 20-25 min.

Pasniedz gan siltus, gan aukstus.

Recepti piedāvā “Ķekava” un

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.