Foto: Normunds Baranovskis

FOTO. Lieliskās vakariņas: šefpavāra burgers ar mocarella sieru un krāsnī ceptiem tomātiem 0

Laiks, ko pavadām mājās, prasa arī nepārtrauktu maltīšu plānošanu un gatavošanu. “Rimi” gardēde Signe Meirāne un šefpavārs Normunds Baranovskis ir sagatavojuši 7 dienu maltīšu plānus, kas ģimenēm ļaus baudīt lieliskas maltītes un kārtējo reizi nelauzīt galvu par to, ko celt galdā.

Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba”
Lasīt citas ziņas

Šodien iedvesmai izcilām vakariņām šefpavāra Normunda burgera recepte ar mocarella sieru un krāsnī ceptiem tomātiem. Labu apetīti!

Burgers ar mocarellu un krāsnī ceptiem tomātiem

CITI ŠOBRĪD LASA
Foto: Normunds Baranovskis


4 personām
Pagatavošanas laiks: 35 minūtes

Sastāvdaļas:

  • 2 x 125 g mocarellas
  • 4 rikas burgermaizes
  • 4 ēd. k. olīveļļas
  • 250 g ķirštomātiņu
  • 1 paciņa spinātu “Rimi”
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 300 g maltās gaļas
  • 30 g sviesta
  • 4 tējk. majonēzes
  • ½ tējk. sāls
  • 1 tējk. cukura
  • svaigi malti pipari pēc garšas
  • 1 ēd. k. Itāļu garšvielu maisījuma

Pasniegšanai:

  • 1 paka saldētu krāsnī cepamo frī kartupeļu

Pagatavošana:

Cepešpannā liec tomātiņus, apslaki ar olīveļļu, pievieno sāli un cukuru. Liec cepties 200 grādos uz 25 minūtēm. Kad tomāti 10 minūtes cepušies, liec cepeškrāsnī arī jau gatavos frī.
Paralēli pagatavo burgerkotletes: sajauc gaļu ar garšvielām un sāli, izveido 4 kotletes un cep uz pannas no abām pusēm, kamēr gatavas.
Grila maizīšu iekšpuses apcep uz pannas. Spinātus apcep sviestā ar ķiploku.
Tad sagriez mocarellu un kārto maizītes: apsmērē maizītes iekšpusi ar majonēzi, uz apakšējās maizītes liec spinātus, tad kotleti, mocarellu, tomātus un atkal maizīti.
Pasniedz ar krāsnī gatavotiem frī kartupeļiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.