Foto: Normunds Baranovskis

FOTO. Šefpavārs Normunds pastāsta, kā pagatavot īstu harčo zupiņu 0

Laiks, ko pavadām mājās, prasa arī nepārtrauktu maltīšu plānošanu un gatavošanu. “Rimi” gardēde Signe Meirāne un šefpavārs Normunds Baranovskis ir sagatavojuši 7 dienu maltīšu plānus, kas ģimenēm ļaus baudīt lieliskas maltītes un kārtējo reizi nelauzīt galvu par to, ko celt galdā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Vai stārķi gaidījāt? 10 vārdu īpašnieki, kas drīzumā varētu sagaidīt ģimenes pieaugumu
Viedoklis
Armands Puče: Tagad par visām reizēm ir skaidrs, ka ar politisko eliti nav ko vispār rēķināties. Murmuļi!
Veselam
Jūs nekad vairs neēdīsiet šos ēdienus, kad uzzināsiet to sastāvu 38
Lasīt citas ziņas

Šodien iedvesmai piedāvājam šefpavāra Normunda harčo zupas recepti. Uzzināsi vissīkākajās detaļās, kā pagatavot īstu harčo zupu!

Harčo

Foto: Normunds Baranovskis
CITI ŠOBRĪD LASA


Zupa 4 personām
Pagatavošanas laiks: 80 minūtes

Sastāvdaļas:

100 g teļa gaļas
2 burkāni
1 paprika
2 sīpoli
5 ķiploka daiviņas
1 ēd. k. ķimeņu
2 ēd. k. saldās paprikas pulvera;1 tējk. čili pulvera
burciņa tomātu mērces “Pomodoro Selection by Rimi”
2 l ūdens
1 tējk. sāls
1 tējk. cukura
50 g rīsu
buntīte pētersīļu

Pagatavošana:

Sagriez teļa gaļu, burkānu, sīpolu, papriku un ķiploku mazos kubiņos un apcep katlā olīveļļā. Pievieno ķimenes, saldo papriku, čili, sāli un cukuru. Pielej tomātu mērci un tad ūdeni. Vāri uz lēnas uguns 50 minūtes. Beigās pievieno rīsus un vāri vēl 10 minūtes. Kad zupa gatava, pieliec sakapātus pētersīļus un ļauj nostāvēties pirms pasniegšanas vismaz 15 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.