Foto: Normunds Baranovskis

FOTO. Šefpavāra recepte – vistas un dārzeņu podiņš. Tik gardi mājās sen nebūsi ēdis! 0

Laiks, ko pavadām mājās, prasa arī nepārtrauktu maltīšu plānošanu un gatavošanu. “Rimi” gardēde Signe Meirāne un šefpavārs Normunds Baranovskis ir sagatavojuši 7 dienu maltīšu plānus, kas ģimenēm ļaus baudīt lieliskas maltītes un kārtējo reizi nelauzīt galvu par to, ko celt galdā.

Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Šodien iedvesmai piedāvājam šefpavāra Normunda vistas un dārzeņu podiņu. Šī ēdiena gatavošanai būs jāveltī mazliet mazāk kā stunda. Toties rezultāts būs ļoti, ļoti gards!

Vistas un dārzeņu podiņš

Foto: Normunds Baranovskis
CITI ŠOBRĪD LASA


4 personām
Pagatavošanas laiks: 50 minūtes

Sastāvdaļas:

2 vistas filejas
½ puķkāposta
2 burkāni
4 kartupeļi
3 ķiploka daiviņas
1 tējk. sāls
1 ēd. k. malta Itāļu garšvielu maisījuma
50 g dzelteno lēcu
200 ml saldā krējuma
buntīte pētersīļu

Pagatavošana:

Dārzeņus notīri un sagriez vienādos gabalos. Sagriez vistas filejas tādos pašos gabalos.
Pievieno garšvielas, sāli, saldo krējumu un lēcas. Liec visu traukā ar vāku vai ar foliju pārklātā cepeštraukā un liec cepeškrāsnī 180 grādos uz 40 minūtēm. Pasniedz, pārkaisot ar zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.