Foto – Shutterstock

Kur meklēt princi? 5


Tumšā karma, ar kuru ierodamies, ir uzkrāta pagājušajās dzīvēs, tāpēc ciešanas tās dzēšanā ir neizbēgamas. Tās visskaudrāk skar attiecības, kur karma ir visnegatīvākā un arī enerģijas ir visvairāk, bet ciešanu pamatā ir seksuālā enerģija – visstiprākā.

Reklāma
Reklāma
“Latvijā ir akūta odu krīze” – kamēr cilvēki šausminās par odu “mākoņiem”, tikmēr entomologs uzsver, ka nekas pārdabisks nenotiek
TESTS. Atbildi uz 8 jautājumiem un noskaidro, vai latviešu kino klasikā orientējies kā zivs ūdenī!
RAKSTA REDAKTORS
Krista Draveniece: Inga Spriņģe, lūdzu, nemelojiet!
Lasīt citas ziņas

Taču vēdiskā tradīcija atšķirībā no citām zināšanu sistēmām uzsver, ka cilvēka dzīves mērķis ir izvairīties no ciešanām.

Arī attiecībās, kaut karmas un stipras enerģijas dēļ tās vienmēr rada ekstremālus, ciešanām labvēlīgus apstākļus. Arī tāpēc, ka dzīvojam Kali jugā, kur viss ir ačgārni un valda aplams pieņēmums, ka mīlestībā viss atkarīgs no otra cilvēka.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tātad ir ideāls, kādam šim otram jābūt. Protams, princim! Princim piestāv princese, bet mūsdienu sievietes tādas nav. Visur – darbā, politikā, sadzīvē, ģimenē – viņas spēlē vadošo, vīrieša lomu, kas pēc būtības ir nedabiski. Vīrieši zaudē savu vīrišķību, bet sievietes – sievišķību. No tā cieš visi, jo dzīvošanu nedabiskos apstākļos cilvēks zemapziņā tomēr nepieņem, tāpēc viņam nav iespējams izvairīties no gruzdošas neapmierinātības sevī.

Seksu gribu, bet spēka nav

Attiecībās Kali jugā valda katastrofa, taču seksualitātē situācija jau vērtējama kā galējs posts. Nekas nav bijis, nav un nebūs. Ar piebildi: kamēr netiks mainīta apziņa! Kali jugas iezīme – mūsdienās sievietēm ir aptuveni desmit reižu vairāk enerģijas nekā vīriešiem. Seksā sieviete nevar saņemt to, kas viņai jāsaņem – parastais vīrietis nevar apmierināt parasto sievieti. Tā ir visskumjākā no iespējamajām situācijām, jo seksualitāte balstās uz seksa enerģiju, kas ir visa dzīvības spēka rādītājs.

Ja kaut kas ar šo enerģiju saiet grīstē, automātiski tiek iznīcināts arī viss pārējais. Uzmācīga seksa propaganda seksuālo enerģiju nevairo, tikai pasliktina situāciju, jo liek apzināties: gribu, bet nevaru.

Sievietei rast apmierinājumu ir vēl svarīgāk nekā vīrietim, jo viņai seksuālā enerģija vajadzīga arī dzīvības došanai bērnam. Ja šajā jomā ir problēmas un neapmierinātība, rodas ne tikai ginekoloģiskas kaites, bet visa dzīve iet greizi un šķērsām.

Sekss, kas balstās tikai uz fizioloģiju, ir vien plika enerģijas tērēšana. Cilvēks zaudē odžasu, tedžasu un prānu – to spēku, kas nosaka būtību. Jo vairāk fizisku dzimumaktu, jo vairāk enerģijas neatgriezeniski pagalam. Lai nepieļautu aiziešanu bojā no šāda spēku izsīkuma, Dievs partnerus atdala vienu no otra.

Tāpēc cilvēki tik bieži šķiras – lai fizioloģiski saglabātu dzīvību. Diemžēl parasti no tā nemācās, bet ātri vien metas jaunās attiecībās, lai sevis sagraušanas procesu turpinātu.

Tantra savukārt dod cilvēkam absolūtu svētlaimi, atrisina dažādas problēmas un transformē apziņu.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.